Bespaar al binnen 30 dagen met een MVP

Niet tevreden? Dan betaal je ook niks!

Bekijk hoe 

Bespaar al binnen 30 dagen met een MVP

Niet tevreden? Dan betaal je ook niks!

Bekijk hoe 

4+

jaar actief in (B2B) SaaS

8+

jaar actief in software

12+

jaar actief in ICT

Een MVP in 30 dagen

Stap 1: Intake

Tijdens een online intake bespreken we waar een op maat gemaakte webapplicatie of mobiele app jullie kan helpen om tijd en kosten te besparen.
App ontwikkeling voor Android en Apple iOS.

Stap 2: Bouwen

RoamerSoft bepaald samen met een vertegenwoordiger van de eindgebruikers welke functionaliteiten de meeste impact zouden maken binnen 30 dagen en bouwt deze direct.

Bas Gerritsen app developer RoamerSoft

Stap 3: Review

Na 30 dagen bespreken we het resultaat van de MVP en het vervolgplan voor de eventuele doorontwikkeling. Niet tevreden met het eerste resultaat? Dan hoeft er ook niks betaald te worden!
Plan intake
Niet tevreden betekent niks betalen

Veel gestelde vragen

Hoeveel kunnen we besparen?

De gemiddelde ICT’er kost een werkgever €33,5 per uur. Stel dat je door middel van een maatwerk applicatie vooral IT ontlast met 2,5 uur per week. Dan betekent dat een besparing van 130 uur en dus € 4.355,00 op jaarbasis.Hoeveel gaat de investering kosten?

Bedragen noemen zonder dat je kunt weten welke waarde je daarvoor krijgt heeft geen enkele zin. Op het moment dat de MVP staat krijg je de kosten te zien, omdat je ze dan direct kunt weerleggen met de gecreëerde waarde. Als je dan niet tevreden bent met het resultaat kun je er kosteloos vanaf zien.


Moet onze software gewijzigd worden?

Alle software die RoamerSoft bouwt is volledig op zichzelf staand en geïsoleerd van jullie huidige software. Toegang tot de benodigde database of een API is het enige aanknopingspunt. Hierdoor zijn aanpassingen in jullie huidige software niet nodig.Werkt het wel samen met onze oude software?

Doordat de op maat gemaakte software geïsoleerd wordt gebouwd en volledig op zichzelf staat, maakt het in principe niet uit hoe oud de huidige gebruikte software is. Een verbinding met de benodigde database is het enige aanknopingspunt en werkt universeel.

Hoeveel tijd gaat het ons kosten?

Door de planmatige en resultaatgerichte aanpak zal de tijd die aan jullie kant wordt gevraagd beperkt zijn en vooral op één aangewezen persoon worden gericht. Deze persoon zal de behoefte van de eindgebruikers moeten vertegenwoordigen in één a twee calls en zal één keer per week een rapport ontvangen over de voortgang.Wat als we het zelf willen doorontwikkelen?

RoamerSoft doelt op lange samenwerkingen, maar doet niet aan vendor lock-in. Na acceptatie van de MVP en betaling van de eerste factuur wordt het product (inclusief de broncode) verplaats naar een eigen server (VPS) waar jullie de volledige toegang over krijgen. Zo heb je alle vrijheid om de samenwerking met RoamerSoft te beëindigen en de ontwikkeling zelf voort te zetten.


Waarom zouden we het niet zelf maken?

Tijd is kostbaar en je hebt er altijd te weinig van. Jullie prioriteit ligt daarom bij het maken van software wat direct geld oplevert of wat de klanttevredenheid verhoogt. Ideeën voor software om efficiënter te werken zijn er wel, maar het komt er gewoonweg niet van. Daarom pakt RoamerSoft dit voor jullie op. Gemakkelijk, snel en met de hoogste kwaliteit.Waarom gaan we niet naar een groot bedrijf?

Een groter softwarebedrijf is minder flexibel en gaat gepaard met een boel overheadkosten. Om het overzicht te houden en alles in goede banen te leiden hebben zij vele logge processen die bij een eenmanszaak overbodig zijn. Hierdoor ervaar je de flexibiliteit om snel te schakelen en liggen de prijzen lager, zonder dat dit ten behoefte gaat van professionaliteit en kwaliteit.


Waarom zouden we kiezen voor RoamerSoft?

RoamerSoft heeft alle kennis en ervaring in huis om jullie maatwerk applicatie te maken.  De sociale skills om de juiste requirements te achterhalen, de managementcapaciteiten om het kaf van het koren te scheiden en de technische skills om zowel de front-end ontwikkeling, backend ontwikkeling en server livegang te realiseren.